Accident grav aproape de Huedin. Un TIR și un autoturism au fost implicate în coliziune

3038
Accident grav aproape de Huedin

Accident grav, luni dimineața, în apropiere de orașul clujean Huedin. Un TIR și un autoturism au fost implicate în coliziune, iar în urma acesteia două persoane au fost grav rănite.

Apelul la 112 a fost efectuat la puțin timp după miezul nopții. La locul accidentului au intervenit echipajele de prim ajutor și polițiștii de la rutieră. Victimele au fost descarcerate și predate echipajelor medicale pentru a fi transportate la spitale.

„DN 1 km 531+400 m în afara orașului Huedin, accident rutier grav. Autoturism înmatriculat în jud. Sălaj, condus de către un cetățean moldovean pe DN 1 dinspre Oradea; pe un sector de drum în rampa ușoară, limitare de viteza la 40 km/h, curbă la dreapta, soferul nu reduce viteza de deplasare și întra în coliziune frontala cu un autocamion înmatriculat în jud. Cluj, condus regulamentar din sens opus. 2 răniți – conducător auto și pasager în autoturism, ambii cetățeni moldoveni; nu au putut fi testați cu aparat etilotest, pt ambii fiind recoltate probe biologice de sânge. Conducător autocamion fără alcool”, scrie ziarulclujean.ro.

Din cauza accidentului, traficul rutier pe DN1 E60, între Huedin și Oradea, a fost afectat mai bine de șase ore.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.