ACCIDENT CU 10 MORȚI, ALTE 7 PERSOANE SUNT GRAV RĂNITE! S-A ACTIVAT PLANUL ROȘU!(video)

1420

Accidentul s-a produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, în jurul orei 5:00. În accident au fost  implicate un microbuz şi un tir. În microbuz se aflau 16 persoane.

 

Primele informaţii arată că şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind în plin microbuzul de transport persoane.

10 persoane au murit şi șapte au fost rănite, în urma producerii accidentului. Imaginile surprinse la faţa locului arată mobilizarea exemplară a autorităţilor locale, dar şi dezastrul produs de impactul auto.

Zeci de salvatori au intervenit în speranţa că vor putea salva cât mai multe vieţi.

Din păcate, chiar şi aşa, ultimul bilanţ arată că 10 persoane au murit şi șapte au fost rănite, în urma producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.