A murit Victor Socaciu! Avea 68 de ani

528
Victor Socaciu
Victor Socaciu
 

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, au confirmat membri ai familei. Artistul a suferit în trecut de un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate. Avea 68 de ani.

 

Anunțul a fost făcut de fosta sa soție, Marina Almășan, într-un mesaj postat pe Facebook. Celebrul cântăreț de muzică folk avea 68 de ani. În luna aprilie a acestui an, Victor Socaciu a fost infectat cu coronavirus, fiind internat în spital, în stare gravă. A fost autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat.

”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, a scris Marina Almășan pe Facebook.

Fiica acestuia, Ana-Maria Socaciu, a transmis la rândul ei, un mesaj emoționant:”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa alături de cei drepți!”.

 

Urmărește-ne și pe Google News