(VIDEO) Tinerii din Aleşd adună alimente şi bani pentru zeci de familii sărace

2487

Câțiva băieţi din Aleşd ca si in anii trecuți cu ocazia sărbătorilor, vor face un gest frumos, tinerii au pus la punct o acţiune de ajutorare a unor familii din zona Aleşdului. Astazi 16 decembrie 2016 între orele 18.00 si 20.00 sunt invitați toți aleșdenii care doresc să se alăture inițiativei caritabile, iar ca si locație a întâlnirii, a fost aleasă strada Răsăritului Numărul 9 (Avram Motors) din Aleșd.

 

Daca anul trecut familii din sate de lângă Aleşd: Aştileu, Peştera, Chistag şi Peştiş au fost ajutate tot ce îşi doresc tinerii in acest an este ca ” şi mai multă lume să facă acelaşi lucru „.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.