(VIDEO + FOTO) „30 DE MINUTE DE FOC”

465

CRIȘUL ALEȘD – AS PADIȘU GURANI
10 – 0 ( 1-0)
Stadion : Crișul
Spectatori : 50
Au marcat: Edveș (59,74), Țap (44, 63),Balogh I (64), Șitău (65, 71), Balogh Cl (84,89) Sava (61 autogol)
C.G. Balogh I, Balogh Cl, Țap//Luca, Sime
Arbitrii: Danșa Laurențiu, Șovre Octavian, Moza Adina
Obs. A.J.F. Ghenț Aurel
CRIȘUL: Țîrlea,(85 Vențel), Costea , Cătană, Cocoș, Mureșan, Edveș, Balogh I, Șitău, Fogoroși( 79 Popa A.,) Balogh Cl. Țap Antrenor: Mircea Madar
PADIȘUL: Gavriș, Luca, Sava, Cărăian, Boroș, Sime, Lupșe, Gyurko, Creștea, Guti, Coman
Mai rar se poate vedea un meci în care protagonistele să se transforme în joc, de la o repriză la alta. Problema câștigătoarei nu se punea, ci doar diferența de scor. Însă după 40 de minute, scepticii erau neîncrezători în victoria gazdelor la scorul de 0-0.De fapt, în prima repriză, deși diferența de valoare era evidentă, gazdele din dorința de a marca repede, au intrat în jocul distructiv al oaspeților nereușind să găsească calea spre gol. Ocazii au fost dar șuturile atacanților au ocolit poarta sau au nimerit barele. Abia în finalul reprizei, în urma unui henț în careu, Țap îl transformă aducând speranță în tabără gazdelor ( 1-0). După pauză aspectul jocului se s-a schimbat. Edveș(58), scapă singur spre poartă, driblează portarul, și din careu cu poarta goală șutează pe lângă. Tot el, în minutul următor (59) își spală păcatele. Bine servit de Balogh I la marginea careului și din 16 m. trimite la colțul lung și 2-0 Majorarea scorului la 3-0 este opera lui Sava (61), care îl păcălește pe propriul său portar, deviază un șut expediat spre poartă și autogol 3-0. Urmează o serie de 4 goluri în doar 8 minute realizate de Țap(63), Balogh I (64), Șitău (65, 71) și Balogh Cl (89). Cum se explică această schimbare de situație și ploaia de goluri în repriza secundă? Oaspeții au căzut fizic și mai ales psihic după acel 3-0. Se pare că locul echipei din Gurani nu este în liga a IV-a, cel puțin acum. De menționat faptul inedit că scorul cumulat seniori – juniori atinge cifra de 21, record absolut pe stadionul din Aleșd. O notă specială pentru brigada de arbitrii și în mod special pentru tânăra și talentata asistenta Moza Adina, care promite.
Nicu Răcuciu

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.