UN ȘOFER, POSIBIL DROGAT, A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN CAP DE POD LA VADU CRIȘULUI

2147
Accident Vadu Crișului
Foto ©️ Lascau Alexandru
 

Accident provocat de un tânăr de 25 de ani, sâmbătă, în localitatea bihoreană Vadu Crișului. Tânărul a intrat cu maşina într-un cap de pod.

„Sâmbătă, 13 noiembrie, la ora 18.00, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 108 O, în localitatea bihoreană Vadu Crișului, pe direcția Vadu Crișului – Topa de Criș, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabil umed, a pătruns pe sensul opus, a lovit un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a declarat, Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor.

În urma impactului, o tânără de 20 de ani și o alta de 24 de ani, ambele din Oradea, pasagere în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării rapide a conducătorului auto, există suspiciunea că acesta ar fi condus sub influența substanțelor cu efect psihoactiv. Celui în cauză i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive, a mai spus Lascău.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.