Din nou pe podium!

1051
 

Talentul este la origine gratuit, un fel de nemeritata predestinare, intr-un cuvant, un har, independent de vointa si de obisnuitele treburi din viata. Talentul totodata e o „meserie” cu care te naşti, nu una pe care ai de gând s-o înveţi spunea Tudor Muşatescu. Dar Celebru te face totusi nu doar talentul, ci munca susţinută de talent. 

 

Am mai spus si am vazut caci nu odată, talentele mari se nasc si la tara. Talentele pot rasari oriunde….in Delta, in Bucovina, chiar si in Vadu Crisului.

Prof. Denisa Hoble are un material uman extraordinar in zona Vadu Crisului – copii de vis cu voci celeste, extrem de serioși și talentați. Talentul tău este darul lui Dumnezeu pentru tine. Ceea ce faci cu el este darul tău pentru Dumnezeu, spunea la copii. Si au inteles si parintii.

Prof. Denisa a reprezentat Vadu-Crișului cu opt voci divine la concursul internațional “Orașul Talentelor” (The city of talents) desfășurându-se online și obținând rezultate uimitoare. Organizatorii acestui concurs și-au dorit promovarea și sprijinirea activităților cultural-artistice, muzical-coregrafice pentru copii și tineri la nivel național cât și internațional.  

Patricia Miere (11 ani) are o remarcabilă prezență scenică, anul acesta atingând apogeul carierei sale obținând și de data aceasta marele premiu al categoriei-trofeul categoriei.  

Olivia Bica, mezina grupului (8 ani) și colega sa Maria Simuț (9 ani) au obținut premiul I, pe locul II s-au clasat Karina Mihalceac (9 ani), Giulia Reti (9 ani), Delia Sărăcuț (10 ani), Paula Miere (11 ani) și Briana Novac (12 ani).

Felicitări artistelor și mult succes în continuare! 

 

Urmărește-ne și pe Google News