Un tânăr fără permis de conducere a provocat un accident rutier în Tileagd

1684
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

Sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 01.40, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Tileagd, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru

nicio categorie de autovehicule, dinspre Oradea înspre Aleșd, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare și s-a lovit de un copac.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât și doi minori de 13 și 12 ani, ambii din Oradea, pasageri în autoturism, au suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.