Trei localnici, prinși de polițiștii din Tileagd în timp ce transportau 1.450 de kg. de fier și fontă furat

697
politie-800x542
Foto caracter ilustrativ

Joi, 30 mai, în jurul orei 10.00, pe strada Gării din localitatea bihoreană Tileagd, polițiștii Postului de Poliție Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Tileagd, în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă, avându-i ca pasageri pe doi localnici de 35 și 20 de ani.

Aceștia transportau, în remorca tractată, 1.450 de kg de material feros, fier și fontă, pentru care nu au putut prezenta documente de proveniență.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din Tileagd, cei trei sunt bănuiți că ar fi sustras materialul feros de la o societate comercială din localitate.

Materialul feros, în valoare totală de 1.160 lei, a fost recuperat de polițiști de la cei în cauză și a fost restituit proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Tileagd continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.