Și băut și fără permis. Un tânăr din Tileagd a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină

2980
Reținuți de polițiști-800x463
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 15 ianuarie, la ora 13.30, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat un bărbat de 27 de ani, din localitatea bihoreană Tileagd, bănuit că ar fi sustras un autoturism care fusese lăsat în fața unui imobil din Tileagd, neasigurat și cu cheile pe scaunul din partea dreapta față și l-ar fi condus aproximativ 700 de metri, pe drumurile județene 767 și 108/I, iar apoi a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta nu este posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma continuării cercetărilor și admninistrării probatoriului în cauză, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd l-au reținut pe bărbatul de 27 de ani pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.