O femeie a decedat după ce a căzut în fântână la Tilecuș

1416
Fântâna
Foto ©️ ISU Bihor

O femeie în vârstă de 43 de ani a decedat, după ce a căzut într-o fântână. Evenimentul nefericit s-a petrecut duminică în localitatea Tilecuș din comuna Tileagd.

Pompierii din Aleșd au scos trupul neînsuflețit.

„La locul indicat au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri militari din cadrul stației Aleșd, din care unul de paramedici, precum și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea. Unul din membri echipajului de salvare a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 4 metri și cu ajutorul echipamentelor  din dotare, pompierii au evacuat victima și au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, femeia în vârstă de 43 de ani nu a mai putut fi salvată, medicul din cadrul echipajului de Terapie Intensivă Mobilă declarând decesul acesteia”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Crisana” Bihor.

Polițiștii bihoreni au început cercetări în cazul decesului femeii. Deocamdată nu au fost stabilite împrejurările în care a murit femeia.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.