Mașină cu roțile în sus, doi oameni la spital

5547
Accident în Tileagd
Foto ©️ Infotrafic Jud. Bihor

O mașină s-a răsturnat marți după-masă, cu roțile în sus, după ce a ieșit în decor, pe DN1, la intrarea în Tileagd, dinspre Oradea.

Pompierii aleșdeni s-au deplasat la locul accidentului cu o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, și un echipaj SMURD.

„Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 16:56. Este vorba despre o autoaccidentare. În urma accidentului, două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției Bihor.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Știre în curs de actualizare …

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.