Incendiu puternic de Crăciun! Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș (foto-video)

6426
Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș
 

Casă cuprinsă de flăcări! Un incendiu puternic a izbucnit în această noapte la o locuință situată pe raza localității Uileacu de Cris.

La locul intervenției, s-au deplasat două autospeciale de stingere și un echipaj smurd din cadrul Stației de Pompieri din Aleșd și un echipaj de stingere al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea. Pompierii s-au luptat cu flăcările preț de 8 ore.

Incendiul a cuprins atât acoperișul locuinței, o cameră, cât și anexele învecinate. Incendiul s-a propagat şi la adăpostul de animale al proprietăţi. În urma incendiului a murit un animal mare (o vacă).

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Cauza probabila de incendiu a fost de natura electrica.

Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș 5Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș 1Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș  3 Casă cuprinsă de flăcări la Uileacu de Criș 4

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.