Incendiu în Tilecuș. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări

2295
Incendiu în Tilecuș
 

În această după-amiază pompierii aleșdeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Tilecuș.

Pînă la sosirea pompierilor militari, vecini au sărit în ajutorul proprietarului. La momentul sosirii forțelor profesioniste incendiul se manifesta într-o cameră a unei construcții în care se afla centrala termică, respectiv la acoperișul casei. La fața locului au acționat subofițeri cu două autospeciale de stingere.

Incendiul a fost localizat și lichidat cu operativitate, fără a fi înregistrate victime.

Au ars materialul lemnos din structura acoperișului și alte bunuri depozitate în camera tehnică a centralei.

Cauza probabila a incendiului a fost coșul de fum ce deservește centrala termică necurățat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.