Copil de 8 ani din Urvind, lovit de o masina în timp ce traversa neregulamentar

1254
poliția accident
Foto © AlesdOnline arhivă

Un copil de 8 ani, din Urvind, a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa neregulamentar.

“Duminică, 21 aprilie, la ora 15.20, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Urvind, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – a acroșat cu partea din față a autovehiculului un minor de 8 ani, din Urvind, care se angajase în traversarea carosabilului prin loc nemarcat, nesemnalizat și fără să se asigure”, transmit reprezentanţii poliției Bihor.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internat în spital.

Polițiștii rutieri din Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.