Circulație restricționată pe DJ 767 Tileagd-Vârciorog din cauza lucrărilor de reabilitare a trecerilor la nivel cu cale ferată

864

Compartimentul tehnic al CFR a trimis Primăriei Tileagd o sesizare spre aprobare, pentru a restricționa circulația de pe DJ 767 Tileagd-Spinuș, pentru lucrări de reabilitare.

Pe perioada lucrărilor, circulația va fi închisă pe ambele sensuri pe DJ 767, peste trecerea la nivel cu calea ferată și va fi deviată pe traseele ocolitoare: DN1 – DJ 767H Săcădat – DC Calatani / Borșa – Tilecuș – DJ 767 Serghiș – Vârciorog, respectiv DJ 1081 Telechiu – DC Hotar- Vârciorog.

Restricțiile se vor aplica în zilele de 28 -29 iulie, 4, 5, 11 ,12, 18, 19 august, în intervalul orar 09:00-14:00, cu restricționarea circulației rutiere pe câte un sens de circulație, alternativ. Și în zilele de 30 iulie, 6-13-20 august.

“Deoarce vor fi lucrari la calea ferata, care sunt independente de Primaria Tileagd va instiintam urmatoarele: bariera va fi inchisa in unele zile care vor fi anuntate (cu ora inchiderii si ora deschiderii). Va punem la dispozitie o harta cu ruta ocolitoare”, este mesajul postat de pagina de Facebook a Primăriei Tileagd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.