Cauza accidentului de la Tileagd: Șoferul vinovat ar fi adormit la volan

2880
Accident Tileag 15.08.2019 3
sursa foto: Jani Palotas

Se pare că accidentul a fost produs din cauză că șoferul autoturismului Land Rover a adormit la volan. Autoturismul a intrat pe contrasens, izbind în plin un autoturism Skoda Octavia, iar apoi o Dacia Logan.

“Un bărbat de 40 de ani din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (n.r Land Rover cu număr de Covasna), pe direcţia Cluj – Oradea, pe un sector de drum drept, a pătruns pe sensul opus, lovind în partea stângă faţă un autoturism (n.r. Skoda Octavia), condus din sens opus de o femeie de 47 de ani din comuna Măgeşti, judeţul Bihor. În urma impactului, primul autoturism (Land Rover-ul n.r.) a fost proiectat într-un alt autoturism (n.r. Dacia Logan), condus din sens opus, de un bărbat de 58 de ani din municipiul Oradea”, a explicat joi seară pentru ebihoreanul.ro comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

In urma accidentului, o femeie de 57 de ani din Oradea, pasageră în Logan, pe scaunul din dreapta faţă, a fost foarte grav rănită, decedând ulterior la spital. Soferul Loganului, soţul femeii, a fost şi el rănit. Leziuni uşoare au suferit o femeie de 39 de ani şi un copil de 4 ani, ambii din municipiul Sf. Gheorhghe, pasageri în primul autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs accidentul.
Accident Tileagd 3

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.