Bărbat prins de politiști după ce a intrat într-o locuință din Tileagd și a furat un tractoraș pentru tuns gazonul

1647
poliția noaptea
Foto caracter ilustrativ

Vineri, 27 noiembrie, la ora 07.00, polițiștii Postului de Poliție Tileagd au fost sesizați de un bărbat de 68 de ani, din Tileagd, că în noaptea de 24 spre 25 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea gardului în curtea imobiliului său, apoi pe ușile lăsate închise, dar neasigurate, au pătruns în garaj, de unde au sustras un tractoraș pentru tuns gazonul, în valoare de 4.000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Tileagd au identificat cu opertivitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 30 de ani, din Tileagd.

Polițiștii au recuperat integral prejudiciul de la cel în cauză și l-au restituit proprietarului.

Polițiștii Postului de Poliție Tileagd continuă cercetările în cauză sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.