Bărbat din Urvind lovit de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis

1160
Smurd Aleșd
Foto caracter ilustrativ
Vineri, 27 noiembrie, la ora 18.30, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Urvind, un bărbat de 61 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism dinspre Aleșd înspre Oradea, a accidentat un bărbat de 63 de ani, din Urvind, care s-a angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis, din partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

De asemenea, sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 17.40, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Oradea în timp ce conducea un autoturismpe strada Calea Clujului, pe banda a doua, pe direcția stradaOgorului – strada Dragoș Vodă, la intersecția semaforizată a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu alt autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Ineu, județul Bihor.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a pătruns pe trotuarul din fața unui imobil, unde a acroșat ușor o femeie de 35 de ani și un bărbat de 50 de ani, ambii din Oradea, care se aflau pe trotuar, în calitate de pietoni, iar apoi a lovit peretele unui imobil, avariindu-l. 

În urma accidentului rutier, atât conducătorul celui de-al doilea autoturism, cât și cei doi pietoni au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Poliţiştii Biroului  Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Totodată, duminică, 29 noiembrie, la ora 14.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Dușești, un bărbat de 58 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Beiuș – Oradea, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă la stânga a părăsit partea carosabilă prin partea stângă și s-a oprit în șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni pentru îngrijrea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii Biroului  Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.