Bărbat din Tileagd bănuit că ar fi înșelat doi bărbați, cu peste 6.400 de lei, reținut de polițiști

847
retinut arestat poliţie-800x501
Foto caracter ilustrativ

Joi, 1 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Tileagd au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 51 de ani, din Tileagd, bănuit de comiterea a două infracțiuni de înșelăciune.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Tileagd îl bănuiesc pe acesta că, la 18 iunie a.c., ar fi primit 7.250 de lei de la un bărbat de 26 de ani, din comuna Supur, județul Satu Mare, căruia trebuia să îi vândă un cal, însă, ulterior s-a răzgândit și a restituit sătmăreanului doar 4.500 de lei din banii primiți pentru vânzarea cabalinei, cauzând astfel un prejudiciu de 2.750 de lei.

Același bărbat este bănuit de polițiști că, la 27 septembrie a.c., ar fi primit 12.000 de lei de la un alt bărbat din localitatea Nădab, județul Arad, pentru vânzarea a doi cai, dar acesta s-a răzgândit și a restituit arădeanului doar 8.300 de lei din banii primiți, cauzând astfel un prejudiciu de 3.700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii din Tileagd de la cel în cauză.

Polițiștii Postului de Poliție Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supraveghere unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.