Bărbat din Poșoloaca condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare după ce a fost prins băut la volan

2046

Un bărbat din Poșoloaca a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare după ce a fost prins de Poliție conducând băut.

“Miercuri, 11 septembrie, la ora 20.10, pe raza localității bihorene Poșoloaca, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat și reținut un localnic de 37 de ani. Judecătoria Aleșd a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat de presă remis Inspectoratul de Poliție Bihor.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.