Accident la ieșirea din Tileagd spre Oradea. Gheața de pe un tir a avariat o mașină și a băgat un bărbat în spital

2944
accident Tileagd
Foto © AlesdOnline

Trafic îngreunat pe DN 1, la ieșirea din Tileagd spre Oradea, din cauza unui accident, sâmbătă, la ora 12:45. Bucăți mari de gheață au căzut de pe remorca unui autotren și au spart parbrizul unui autoturism care circula din sens opus.

 

Șoferul autoturismului un bărbat, domiciliat în județul Harghita, era la volanul unui BMW şi conducea spre Aleşd, când într-o curbă la stânga, înainte de Tileagd a fost lovit în cap de o bucată de gheaţă. Martori spun că, gheaţa s-a desprins de pe remorca unui TIR care circula din sens opus. Bucata îngheţată a căzut peste autoturism, i-a spart parbrizul şi apoi l-a lovit direct pe şofer, care era singur în maşină.

Victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din municipiul Oradea. A suferit un traumatism cranio-facial, este acum în investigaţii.

Potrivit comisarului Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, victima nu a putut oferi detalii despre TIR-ul de pe care s-a desprins bucata de gheaţă. Astfel, identificarea autotrenului ar putea fi anevoioasă.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să curețe zăpada de pe mașini înainte de plecare, indiferent de gabaritul autovehiculului.

Pericolul de producere a accidentelor este foarte mare din cauza zăpezii sau a gheții care se poate desprinde în mers.

accident Tileagd 2accident Tileagd 4

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.