Accident în Urvind. Un autoturism a intrat în stâlp

1435
Accident în Urvind
Foto © Cristi Ardelean

Un șofer, a provocat sâmbătă dimineață un accident rutier pe drumul DN1 (E60) în localitatea Urvind.

 

La locul accidentului au intervenit de urgenta un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă și un echipaj SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd.

Se pare că pe fondul oboselii, șoferul a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un stâlp de electricitate. Ca urmare a impactului, a rezultat distrugere stâlpului și avarierea autoturismului. Din fericire nu au existat victime.

S-a solicitat și intervenția unui echipaj al Electrica.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.