Street Food Festival 2020 Oradea se amână

166
 

În urma ultimelor anunțuri legate de situația la nivel național privind cazurile de COVID-19, sa decis ca Street FOOD Festival Oradea 2020 să se amâne. E o decizie dificilă, dar luată din rațiuni de siguranță, împreună cu autoritățile locale. Când contextul va permite planificarea de evenimente, vom reveni cu informații despre noua dată a evenimentului, transmit organizatorii evenimentului.

 

“Aveți grijă de voi. Să ne revedem sănătoși și veseli cât de curând. Organizatorii evenimentului, împreună cu autoritățile locale, au decis ca evenimentul programat la finalul acestei săptămâni să nu mai aibă loc. Creșterea accelerată a numărului de cazuri de COVID -19 din ultimele zile și cele aproape 3000 de cazuri noi înregistrate în ultimele 24 de ore au influențat decizia luată și anunțată azi de către organizatori pe pagina evenimentului. În urma ultimelor anunțuri legate de situația la nivel național privind cazurile de COVID-19, am decis ca Street FOOD Festival Oradea 2020 să se amâne. E o decizie dificilă, dar luată din rațiuni de siguranță, împreună cu autoritățile locale.Când contextul va permite planificarea evenimente, vom reveni cu informații despre noua dată a evenimentului. Aveți grijă de voi. Să ne revedem sănătoși și veseli cât de curând”, transmit organizatorii evenimentului.

Organizatorii promit să revină în 2021 cu un eveniment frumos, conform tradiției Street FOOD Festival. „Sperăm ca anul viitor să fie unul mai fericit pentru lumea evenimentelor, iar când ne vom relua activitatea, Oradea va fi cu siguranță în topul priorităților noastre”. Conform Street Food Festival, evenimentul ar urma să fie organizat pe 1-2 aprilie 2021.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.