15.3 C
Aleşd
joi, 8 iunie 2023

Si Poştaşii din Aleşd protestează, coletele şi corespondenţa ajung cu întârziere

Urmărește-ne și pe Google News

Compania Naţională Poşta Română aduce la cunoştinţă că activitatea în oficiile poştale din Bucureşti şi din ţară este perturbată în urma unui protest al salariaţilor.

- Publicitate -

Acest protest vine în urma negocierilor desfăşurate miercuri, între sindicate şi echipa de management a companiei. S-a avansat propunerea ca acordarea acestei majorări să se facă piramidal, şi anume, angajaţii cu salariile cele mai mici să beneficieze de cea mai mare mărire, urmând ca, cei cu salariile cele mai mari să primească o sumă mai mică. Membrii sindicatului nu au agreat această propunere, mai exact cuantumul de creştere aferent, astfel încât au declanşat protestele, oprind lucrul în mai multe oficii poştale din ţară şi din Bucureşti.

Am propus partenerului sindical o formulă echitabilă social: cei ce au salariile cele mai mici să poată primi cât mai mult din sumă identificată legal pentru a susţine o creştere salarială. Consider că soluţia va fi benefică pentru toate părţile implicate. Sper ca membrii SLPR să rămână deschişi, în continuare, la dialog şi să renunţe la proteste cât mai curând, pentru ca activitatea în oficiile poştale să se reia. Fiecare oră de încetare a lucrului are efectul de a reduce venitul companiei şi periclitează relaţiile cu partenerii contractuali. A fost transmis partenerului social o ofertă privind modalitatea de aplicare a majorării salariale şi aşteptăm poziţia acestora faţă de propunerea înaintată”, a spus Alexandru Petrescu, Directorul General al Poştei Române.

Poşta Română îşi cere scuze clienţilor pentru disconfortul creat şi informează că orice reclamaţie legată de calitatea serviciilor poştale poate fi trimisă pe adresa de mail [email protected]. De asemenea, clienţii au la dispoziţie numerele de telefon: 021 9393, 021 9393 111.

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

33,229FaniÎmi place
1,759CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI