Se renumără voturi la Alesd

1036

Nemulțumit de faptul că reprezentantul partidului său, Călin Morar, a fost învins la o diferență mică de voturi, președintele Partidului Social Democrat Bihor, Ioan Mang a cerut renumărarea voturilor la alegerile pentru funcția de primar la Aleșd.

 

După prima numărătoare, Ioan Todoca, reprezentantul Partidului Național Liberal era câștigător, cu 47,94% din voturi, urmat de Călin Morar (PSD) cu 47,11% și Cătălin Mănoiu (ALDE), cu 4,94%.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.