Se reabilitează parcurile din Alesd

966

Parcul de la lângă vale este unul dintre cele mai vechi parcuri ale Aleşdului. În ultima perioadă, zona este într-o stare avansată de degradare, tocmai de aceea autorităţile locale au pus-o pe lista priorităţilor.

 

Parcul a fost inclus într-un program de reabilitare, aşa se face că, de câteva zile, au început lucrări masive în zonă.Reabilitarea cuprinde refacerea aleilor, amenajarea trotuarelor, amenajarea spaţiilor verzi, inclusiv cu plante noi dar şi montarea de camere de luat vederi practic, va fi refăcut tot peisajul zonei.

„Transmitem scuze pentru deranjul care va fi pentru o perioadă, în această zonă. Este posibil să avem şi restricţii de circulaţie, pentru a asigura securitatea cetăţenilor”, a spus primarul orașului Ioan Todoca.

iw-1112016122726560iw-11120161227155

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.