POZA ZILEI… a încălecat zebra la Aleșd!

4981
POZA ZILEI… a încălecat zebra la Aleșd!
Foto © Sorban Paula

POZA ZILEI… Se pare că graba nu a stricat treaba unei șoferițe care și-a “uitat” mașinuța pe o trecere de pietoni din Aleșd.

Mai mult, conform martorilor, acesteia nu i-a păsat de posibila amendă. Aceiași martori ne-au explicat că șoferița și-a lăsat mașina pe zebră mai bine de o jumătate de oră până să își vadă liniștită de drum fără ca cineva să aibă ceva de spus.

“Așa se parchează la Aleșd, direct pe trecerea de pietoni! Oare politia sau cei de la rutieră nu au văzut-o?”, a întrebat Sorban Paula ceea care ne-a contactat.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.