Portarul atacant de la Crișul Aleșd

744
Adrian Barabaş

Moda portarilor reprofilaţi în atacanţi continuă în fotbalul bihorean. După Răzvan Giura, fost portar la juniorii FC Bihor, şi nu numai, devenit un marcator constant la echipele din Liga 4 la care a evoluat, un alt goalkeeper a schimbat tabăra.

 

Fost portar la FC Hidişel, dar şi cu trecut la FC Universitatea Craiova sau FC Bihor, Adrian Barabaş (22 de ani – 1,90 m) a marcat golul victoriei pentru Crişul Aleşd în jocul cu CSC FC Paleu, scor 1-0.
Nu din penalty, cum se mai obişnuieşte, ci din acţiune, Barabaş evoluând cu numărul 9 în atacul echipei din Aleşd.

„Când am venit la echipă am crezut că Barabaş glumeşte că nu mai vrea să stea în poartă şi că doreşte să joace pe teren ca atacant. L-am testat în câteva amicale vârf de atac, s-a mişcat bine şi am decis să-l folosesc şi în jocurile oficiale, iar în meciul cu Paleul a marcat golul victoriei. Se descurcă destul de bine, ştie să protejeze şi are lovitură bună de cap. Asta e soluţia de moment, vom mai vedea de va fi”, ne-a declarat antrenorul Mircea Madar, care are la dispoziţie un lot restrâns numeric. Cu Barabaş în poartă, FC Hidişel a câştigat în sezonul 2015/2016 campionatul Ligii a IV-a şi faza judeţeană a Cupei României.
Cel puţin pentru moment, fotbalul bihorean a pierdut un portar considerat a fi printre cei mai buni din Bihor, dar poate a câştigat un atacant.

Citeste articolul complet pe   Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.