Ploi, vijelii și grindină în toată țara până joi

1588

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au emis, luni, o informare meteo de vreme rea valabilă în toată țara începând de luni, ora 22:00, fiind valabila pana joi, 21 mai, ora 09:00.

In intervalul mentionat vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata, indeosebi in regiunile sud-vestice, sudice si centrale, precum si in zonele de munte.

Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si pe arii restranse vijelii si caderi de grindina.

Cantitatile de apa vor depasi 15…25 l/mp, iar mai ales in cursul zilei de miercuri (20 mai) si in noaptea de miercuri spre joi (20/ 21 mai) pe arii restranse 35…40 l/mp.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.