Noutăți la echipa baschet de masculin CSM Oradea

117

După ce l-a reînregimentat pe Uros Lucic, conducerea echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu Zarko Comagic în privința încheierii colaborării. Astfel, conform site-ului clubului orădean CSM, „cele două părți au semnat acordul de terminare a contractului în cursul zilei de vineri, optând să se despartă pe cale amiabilă”.

 
Legitimat în cursul verii, Zarko a fost o piesă utilă pentru staff-ul tehnic în perioada petrecută alături de CSM CSU Oradea. „El a contribuit la antrenamente și a făcut pasul în față de fiecare dată când unul dintre jucătorii străini a fost indisponibil la meciuri, fie că vorbim despre campionatul României sau despre aventura internațională”, după cum mai notează sursa citată.
 
În acest sezon, Comagic a avut cinci prezențe în Liga Națională cu medii statistice de 4.2 puncte, 1.6 recuperări și 1.4 pase decisive pentru 4.0 la eficiență în 16 minute și 20 secunde pe partidă. De asemenea, Zarko a avut trei meciuri jucate în Basketball Champions League, cu medii statistice de 1.7 puncte, 1.7 recuperări și 1.3 pase decisive cu 0.7 intercepții în 11 minute și 10 secunde pe partidă pentru 2.3 la eficiență.
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.