Minoră accidentată ușor la Aleșd

842

Vineri, 19 august , în jurul orai 21.45, pe strada Oborului din localitatea Aleșd, un bărbat de 46 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism cu remorcă, având expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare, a acroșat cu remorca o minoră de 16 ani, din Aleșd, care circula pe partea carosabilă, în aceeași direcție de deplasare.

 

În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni ușoare.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.