„Memoria Holocaustului în cuvinte”, comemorata la Aleşd

381

Miercuri, 12 octombrie la Biblioteca Octavian Goga din Aleșd s-a desfăşurat activitatea intitulată „Memoria Holocaustului în cuvinte”, coordonată de prof. Alina Buzle în colaborare cu prof.Antonia Silaghi.
Pentru a marca Ziua Holocaustului în sala Mare a bibliotecii din Aleșd s-a organizat o expoziţie de cărți despre Holocaust si o proiecție video cu mărturii din acea perioada .Doamna bibliotecara. Urs Tamara a prezentat importanţa comemorării victimelor Holocaustului şi evitarea repetării acestor orori umane.Activităţile dedicate comemorării acestei zile au continuat cu prezentarea unei proiecţii video, care a adus în prim plan esenţa tragediilor petrecute în lagărele de concentrare din perioada celui de-al doilea Război Mondial.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.