Măşti de protecţie, distribuite gratuit pentru aleșdenii din categorii vulnerabile

897
distributiemateriale protectie gratuite alesd
Foto ©️ AlesdOnline

Pachetele gratuite cu măști și șervețele biocide au ajuns la primii beneficiari din județul Bihor, conform dispozițiilor prefectului Dumitru Țiplea.

Cadrele Inspectoratului Județean de Poliție Bihor au distribuit materialele de protecție în 36 de UAT-uri din zona Valea lui Mihai, Aleșd, Marghita și Tăuteu persoanelor de peste 65 de ani care locuiesc singure și nu au posibilități materiale, precum și altor categorii defavorizate.

Reamintim că, în contextul stării de alertă, prefectul Dumitru Țiplea a dispus distribuirea de materiale de protecție gratuite către aproximativ 25.000 de persoane vulnerabile din județul Bihor. Aceste materiale provin din cantitățile de produse biocide și echipamente de protecție confiscate în intervalul 19.04 – 03.05.2020, în punctul de trecere a frontierei Borș, în baza ordinelor emise de Ministrul Sănătății.distributie materiale protectie gratuite alesd 9distributie materiale protectie gratuite alesd  10 distributie materiale protectie gratuite alesd 2distributie materiale protectie gratuite alesd  3 distributie materiale protectie gratuite alesd  9

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.