Mașină a Poliției Rutiere, implicată într-un accident la Cornitel

9054

O mașină a Poliției Rutiere din Aleşd a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier, pe raza localități Cornitel.

 

Vom reveni cu amănunte!

Conform primelor informatii, o autospeciala a Serviciului Politiei Rutiere  a fost izbita in plin de catre o autoutilitară.Impactul dintre cele doua masini a fost foarte puternic. Șoferul autoutilitarei nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, a pierdut controlul volanului, mașina a derapat, a intrat pe contrasens și a lovit o autospeciala a Serviciului Politiei Rutiere . În urma accidentului,mai multe  persoane au ajuns la spital.

Cercetările ulterioare au stabilit că microbuzul, care transporta mai multe persoane la o nuntă, a derapat pe șoseaua umedă din cauza vitezei neadaptate la condițiile de trafic. Agentul din Aleșd aflat la volanul mașinii de Poliție a încercat să evite impactul frontal și a virat mult dreapta. Totuși, mașina sa a fost acroșată în partea stângă.

Un adolescent de 15 ani și o femeie de 23 de ani din microbuz, precum și polițistul aflat în mașina Serviciului Circulație au fost răniți ușor, dar nu au avut nevoie să fie internați în spital.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.