Janet Jackson, insarcinata cu primul copil

163

Cantareata americana Janet Jackson, care va implini 50 de ani pe 16 mai, este insarcinata cu primul copil, potrivit unei surse citate de etonline.com.

 

Luna trecuta, Janet a amanat turneul mondial Unbreakable pentru a-si intemeia o familie alaturi de sotul ei Wissam Al Mana. Intr-un videoclip postat pe Twitter, pe 6 aprilie, cantareata le-a adus la cunostinta fanilor vestea rea si le-a multumit pentru spijinul oferit de-a lungul timpului.

„Salutare! Dupa cum probabil stiti, pe 31 august am lansat turneul mondial Unbreakable. In primul rand, vreau sa multumesc tuturor fanilor care au venit la concert. Va multumesc foarte mult”, declarase atunci compozitoarea americana.

Totusi, Janet le-a promis fanilor ca va reveni pe scena cat se poate de repede.

Sursă

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.