Femeie de 40 de ani, dată dispărută în urmă cu puțin timp!

1385

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

FARKAS EVA SARA, de 40 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 31 mai 2019, în jurul orei 09.00 și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,65 m., 65 de kg., faţă rotundă, ten deschis, ochi albaștri, păr lung, castaniu, fără semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Trening de culoare închisă și pantofi sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.