Doi bihoreni au murit într-un accident teribil în Croația

1571
© FOTO: SOMESEANUL.RO

Conform autorităților croate, se pare că șoferul ar fi adormit la volan în timp ce camionul circula pe o autostradă în apropiere de Zagreb, iar autotrenul a intrat cu viteză în stâlpul de susținere al unui pasaj suprateran. Impactul a fost devastator, cabina camionului fiind distrusă în totalitate.

 

Echipajele de intervenție sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea celor doi bărbați.

Șoferul, în vârstă de 42 de ani și pasagerul, în vârstă de 40 de ani, au decedat pe loc. Șoferul camionului a fost găsit pe scaunul lui în timp ce pasagerul a fost proiectat în afara autotrenului. Trupurile au fost transportate la morgă și vor fi repatriate abia după finalizarea anchetei.
Mesaj trimis de un roman trecut pe la locul faptei:

Sursa: Bihon.ro

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.