Din nou în actualitate, soseaua de centură din Aleșd !

2184

Centurile Aleşd sud şi Beiuş – Ştei se pare că vor fi realizate fiind cuprinse în  masterplanul naţional de transport care aduce în Bihor investiţii în valoare de 690,97 milioane de euro.

 

Pe lista investiţiilor se numără, reluarea lucrărilor de la autostrada Transilvania, electrificarea căii ferate Oradea – Cluj Napoca, construcţia centurilor ocolitoare ale oraşelor Aleşd, Beiuş, Ştei şi Vaşcău.

Varianta sud a șoselei de centura a orașului Aleșd în lungime de 8.087 m va începe devierea între Lugasu de Jos si Aleșd va urma aproximativ cursul Crişului Repede si va reintra în DN 1 între Tinaud si Groș.

În prezent fiind cuprinsă in masterplanul naţional de transport nefiind precizată o data la care lucrările să înceapă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.