Bursa locurilor de muncă la Aleșd

1240

Fundația CREFOP Oradea – ‘’Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesionala’’ in cadrul proiectului ‘’Competitiv pe piața muncii’’ POCU 298/3/13/121437 organizează evenimentul Bursa locurilor de munca în data de 28 Noiembrie, ora 12:00, locația Primăria Aleșd, Sala mare de ședințe.

Obiectivul evenimentului: mediere pe piața muncii a persoanelor inactive, șomeri, persoane de etnie roma, persoane cu domiciliu in zona rurala sau persoane cu vârsta peste 54 ani.

La eveniment vor participa:

– angajatori din localitățile: Aleșd și Oradea

– persoane in căutarea unui loc de munca din zona Aleșd și împrejurimi

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.