Patru eleve ale Liceului Teoretic din Bratca au ajuns la spital de urgență

3259
 

Patru eleve ale Liceului Teoretic din Bratca au ajuns la spital, vineri, după ce, la întoarcerea din pauză, li s-a făcut rău.

 

Este vorba de o adolescentă de 15 ani şi încă trei, cu vârste de 17 ani, care au fost preluate de urgență de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor fiind transportate la spitale din Oradea.

“Pacienta mai mică a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Municipal, iar celelalte trei sunt la Spitalul Judeţean, toate sunt în curs de evaluare”, a declarat potrivit BIHOREANUL, şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

“Deocamdată nu e clar ce au păţit, se bănuiește că e vorba despre o intoxicaţie”, a mai spus Borcea.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.