Începând din această toamnă Bihorul are un nou deputat

1209
Gherman Dumitru

Începând din această toamnă, Bihorul are un nou deputat promovat cu mândrie de comunele Bratca, Bulz, Șuncuiuș, Vadu Crișului, Măgești, Aușeu și Borod.

Gherman Dumitru, un om simplu din Bratca, preocupat de problemele oamenilor de pe valea Crișului, susținător al principiilor sociale ale partidului pe a cărui lista a candidat, și-a ocupat locul în Camera Deputaților, urmând să depună jurământul la începutul sesiunii parlamentare.

În speranța că și peste depresiunea Vad-Borod va răsări soarele prin unele investiții sau sprijin guvernamental, locuitorii din comunele Bratca, Bulz, Șuncuiuș, Vadu Crișului, Măgești, Aușeu și Borod trag speranțe că dl. Gherman Dumitru va reprezinte zona, județul și țara cu mândrie și onoare.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.