Tânăr de 19 ani, fără permis şi băut, la volan prin Borod

1546
Etilotes
Foto caracter ilustrativ

Depistat în trafic, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului.

Sâmbătă, 1 ianuarie, la ora 06.45, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

 

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul prezenta o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod.

De asemenea, sâmbătă, 1 ianuarie, la ora 21.05, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din comuna Pietroasa, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară pedrumul comunal 252, în localitatea bihoreană Giulești, având o concentrație alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbătă, 1 ianuarie, la ora 08.50, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,95 mg/l alool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.