Tânăr de 19 ani cercetat de polițiștii din Borod, după ce a fost surprins conducând un ATV neînmatriculat

1158

Joi, 6 ianaurie, la ora 14.30, pe drumul comunal 174, în localitatea bihoreană Valea Crişului, a fost depistat în trafic un localnic de 19 ani, în timp ce conducea un vehicul de tip ATV neînmatriculat.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod.

Tot, joi, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză. 

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 126 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 31.163 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare și au fost constatate patru tamponări.

60 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 14 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționat opt opriri neregulamentare, au fost sancționați șase pietoni, doi bicicliști, au fost sancționate douădepășiri neregulamentare, două opriri neregulamentare, trei sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric, iar 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.