Tânăr de 17 ani din Borod implicat într-un eveniment rutier fără victime, în timp ce conducea fără permis și sub influența alcoolului

3413
Poliția-Alesd
Foto caracter ilustrativ
 

Duminică, 22 octombrie, în jurul orei 23.50, pe drumul județean 108 I, în localitatea Bălnaca, un tânăr de 17 ani, din comuna Borod, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și având o concentrație alcoolică de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a acroșat gardul unui imobilul. Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod.

Deasemenea sâmbătă, 21 octombrie, la ora 14.20, pe D.N. 1, în localitatea Beznea, un bărbat de 47 de ani, din Ungaria, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă periculoasă la stânga, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, accidentându-se ușor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.