Peste 35 de metri cubi de bușteni confiscați de polițiștii din Borod de la un bărbat din Tileagd

3958
bușteni confiscați de polițiștii din Borod
Foto ©️ IPJ Bihor

Peste 35 de metri cubi de bușteni, transportați fără documente legale, confiscați de polițiștii din Borod, de la un bihorean.

Marți, 26 noiembrie, la ora 17.55, pe drumul județean 108I, în localitatea bihoreană Vadu Crișului, polițiștii Secțieinr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, în timp ce transporta cu un autotren cu semiremorcă 35,6 metri cubi de bușteni, de esențe fag și paltin, fără documente legale.

Materialul lemnos, în valoare de 14.830 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării și predat la Ocolul Silvic Aleșd, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.