Motociclist rănit GRAV într-un accident rutier în Piatra Craiului. Intervine elicopterul SMURD

4432
accident Piatra Craiului
 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1E60 Huedin -Aleşd, la kilometrul 564+200 de metri, jud. Bihor, a avut loc un accident rutier.

 

“Apelul prin numărul de urgenţe 112 a intrat la ora 13.59. Accidentul rutier s-a produs pe DN 1, în afara localităţii bihorene Corniţel, chiar la limita cu judeţul Cluj, fiind implicate un autoturism şi o motocicletă. Coducătorul motocicletei a fost rănit şi se intervine cu elicopterul SMURD pentru salvarea acestuia. În acest moment traficul este blocat pentru a permite elicopterului să aterizeze pe carosabil”, a declarat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, motociclistul  a fost grav rănit.

UPDATE: După primele cercetări ale accidentului produs la coborârea de pe Piatra Craiului, reiese că motociclistul, grav accidentat, a fost nevinovat, fiind lovit de şoferul unui autoturis, în timp ce încerca să depăşească mai multe mașini.

“La ora 13.59, pe DN 1, un bărbat de 54 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea – Cluj, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară a altor autovehicule, acroşând cu partea laterală stânga o moticicletă condusă regulamentar pe direcţia Cluj Oradea de un bărbat de 31 de ani din comuna Derna, judeţul Bihor”, a explicat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

“Poliţiştii rutieri din Aleşd continuă cercetările”, a mai precizat Fărcuţa.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.