Femeie găsită moartă într-un șanț din Borod

6214
Femeie găsită moartă într-un șanț din Borod

Trupul femeii a fost văzut de niștre trecători marți dimineață în jurul orei 10. Au sunat la 112, dar echipajul de ambulanță care a ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât a constata decesul.

Cadavrul a fost găsit pe raza localității Borod, într-un șanț. Potrivit martorilor ar fi vorba despre o femeie din localitate. Nu se știe la momentul de față care este cauza decesului.

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Update: „Apelul prin numărul de urgențe 112 a intrat la ora 10.45. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Borod, victima a fost identificată ca fiind o femeie de 50 de ani din Borod. Din primele investigații nu există suspiciuni de comitere a unor infracțiuni”, a declarat comisarul șef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.