Femeie din Beznea, prinsă beată la volan de polițiștii din Borod 

3322

În cursul zilei de ieri, o femeie care a fost surpinsă beată la volan de polițiștii din Borod s-a ales cu dosar de cercetare penală.

 

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Bihor, luni, 2 mai, la ora 16.50, pe drumul județean 764/D, în localitatea bihoreană Beznea, polițiștii Secției nr. 1 de Poliție Rurală Borod au depistat în trafic o localnică de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, luni, 2 mai, la ora 08.25, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Oșorhei, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având o concentrație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri bihoreni.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.