Comunitatea din zona Aleșd ajută familia din Șerani căreia i-a ars casa!

3909
 

Oamenii de bine din zona Aleșdului s-au mobilizat deja pentru a veni în sprijinul familiei căreia i-a ars casa în totalitate în noaptea de 6 spre 7 decembrie cel mai probabil din cauza unui scurt circuit electric, fiind nevoie de intervenția urgentă a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Pe rețelele de socializare au apărut deja mesaje de încurajere pentru familia care a suferit necazul.

„Dragii noștri,

Îndrăznim să vă cerem din nou sprijinul pentru a susține o familie greu încercată din Șerani Judetul Bihor, mai exact familia Polaceac, a cărei gospodărie a ars în totalitate în noaptea de 6 spre 7 Decembrie.

În timp ce alți copii se bucurau de cadourile primite de Moş Nicolae, copiii familiei Polaceac; (Bianka 11 ani, Stefan 12 ani, Milan 16 ani), priveau neputincioși flăcarile ce mistuiau casa si anexele, împreună cu toată agoniseala de-o viață a părinților.

În urma incendiului au ars locuința, șura, adăpostul de animale, o vacă, doi viței, câteva găini şi o magazie, cu bunurile aferente (din păcate nu au putut salva nimic din bunuri).

Acum au mare nevoie de materiale de construcție, îmbrăcăminte, aparatură electrocasnică, alimente și bani.

Haideți să întindem o mână de ajutor, oricât de puțin, pentru familia Polaceac înseamnă mult”, au scris pe pagina de Facebook, membri asociației Aștileu Civic.

Pentru cine dorește poate dona, îmbrăcăminte și încălțăminte, aparatură electrocasnică, alimente sau orice alte bunuri, pot suna la numerele de telefon:

doamna Polaceac Maria0751348129

asociația Aştileul Civic – 0770570704

Pentru donații in lei Polaceac Maria
IN LEI: RO16BTRLRONCRT0397850301

IN EURO: RO28BTRLEURCRT0533322101,
deschis la Banca Transilvania S.A. Titular cont: ASOCIATIA ASTILEUL CIVIC Cu mențiunea: Donație pentru Familia Polaceac.

Citește pe același subiect:

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.